Rey Manaj: 'Det er en kamp der giver selvtillid'

FCBARCELONA.DK - 22.07.21

// rey manaj

Rey Manaj blev den helt store oplevelse i kampen mod Nástic i går aftes, hvor han scorede et hattrick i 4-0 sejren. Derfor var det også helt naturligt en glad albaner der udtalte sig efter opgøret.

'Jeg er meget glad, for vi lagde rigtig godt ud i første halvleg, hvor vi fandt vej til målet. Det er kamp der giver selvtillid, så vi kan finde ind i rytmen her i sæsonstarten. Vi er alle meget stolte. Vi havde det lidt svært i første halvleg, men derefter fandt vi rytmen og scorede mål' kom det først fra Manaj.

'Jeg debuterede i dag og det er jeg meget glad for og endnu mere fordi vi vandt. Det er en stor glæde for mig og jeg skal fortsætte mit arbejde så jeg er klar, når man kalder på mig' fortsatte han.

På grund af sit hattrick valgte han at beholde kampbolden. 'Det er et minde og jeg får alle spillerne til skrive deres autograf' sagde Manaj.

Han blev spurgt til rygterne om, at Barca vil sælge ham denne sommer. 'Jeg vil fortsætte mit arbejde her og derefter må vi se hvad der sker' svarede han.