Rekord mange Barca-spillere skal til VM

FCBARCELONA.DK - 13.11.17

Med Rakitic' kvalifikation til VM i går med Kroatien, er antallet af Barca-spillere der skal med til sommerens slutrunde i Rusland oppe på 15 mand. Dermed bliver rekorden fra Brasilien i 2014 slået.

Da VM blev spillet i Brasilien i 2014, havde Barca 14 repræsentanter med på de forskellige landshold, men det tal ser ud til at blive overgået til sommer, når slutrunden skydes i gang.

Landsholdstruppene er ganske vist endnu ikke udtaget, men der er en række Barca-spillere, der er 100% sikre på at komme med, med mindre skader sætter en stopper for deres deltagelse.

Her er der tale om Ter Stegen, Vermaelen, Piqué, Busquets, Iniesta, Alba, Umtiti, Digne, Mascherano, Messi, Semedo, Gomes, Paulinho, Dembélé og Luis Suárez.

Det antal kan blive øget, hvis den spanske landstræner vælger at udtage Sergi Roberto, der før har været inde omkring landsholdet, akkurat som Gerard Deulofeu. Begge disse spilleres deltagelse ser dog svær ud, for konkurrencen på det spanske landshold er benhård. Heller ikke spillere som Aleix Vidal, Denis Suárez eller Alcácer, der alle har landskampe på CV'et, kan forvente at komme med til VM. Det samme gælder nok Rafinha, der stadig sidder ude med en skade.

Antallet af Barca-spillere ved VM kan blive øget, hvis klubben beslutter sig for spillerkøb i vinterens transfervindue. Her har såvel Coutinho som Griezmann været nævnt og de er begge selvskrevne på deres respektive landshold, Brasilien og Frankrig.

Under alle omstændigheder bliver der masser af spillere at følge for de mange Barca-fans verden over.

.:FORSIDE:.