fbpx
Annonce

Reddede Luis Suárez Barca fra den totale ydmygelse?

FCBARCELONA.DK - 17.05.21

© Getty Images
// Suárez // Atletico Madrid

Barca vinder ikke La Liga denne sæson. Den ligger fast efter søndagens resultater. Real Madrid så ellers ud til at tage førstepladsen, men den ændrede Luis Suárez på i det 88. minut og det er man glade for i Barcelona.

Barca spillede sig selv ud af mesterskabskampen med nederlaget mod Celta i går aftes og nu vindes ligaen af enten Atlético Madrid eller Real Madrid. Det afgøres på søndag, når sidste runde spilles.

Når Barca ikke kan vinde mesterskabet selv, vil hovedparten af millioner af Barca-fans helt sikkert krydse fingre for, at det ikke bliver Real Madrid der løber med titlen. Det vil være en lille trøst på en skuffende sæson, hvis de hvide ikke vinder et eneste trofæ, hvor Barca som bekendt har vundet Copa del Rey.

I går så det ellers længe ud til, at Real Madrid ville tage førstepladsen i ligaen inden sidste runde og dermed sikre sig en reel matchbold. De førte med 0-1 over Bilbao samtidig med, at Atlético var bagud med 0-1 mod Osasuna.

Atlético fik udlignet i det 82. minut, men det ville ikke være nok til at fravriste Real Madrid førstepladsen. Forløsningen for Atlético kom i blot to minutter før tid, hvor den tidligere Barca-spiller Luis Suárez reddede sit hold med en 2-1 scoring. Det resultat gav Atlético førstepladsen tilbage.

Nu kan Atlético selv afgøre mesterskabet med en sejr over Valladolid på søndag. Derfor kan det meget vel vise sig, at Luis Suárez reddede millioner af Barca-fans for den ydmygelse det ville være, at se Real Madrid vinde mesterskabet.

.:FORSIDE:.