Real Madrid spiller La Liga færdig på mindre stadion

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.06.20

© Getty Images

Der har været snak om, at Barca skulle spille La Liga færdig på det noget mindre stadion Estadi Johan Cruyff frem for det enorme Camp Nou, men det ser ikke ud til at ske. Anderledes er det dog hos rivalerne fra Real Madrid.

Ifølge den catalanske presse har spillerne valgt ikke at spille de restererende kampe på Estadi Johan Cruyff, selvom der ikke er nogle tilskuere. Det vil ellers spare klubben penge, da det koster meget at åbne Camp Nou.

Hos Real Madrid har man dog valgt at tage B-holdets stadion med plads til 6.000 tilskuere på træningsanlægget i Valdebebas i brug. Det skyldes, at Santiago Bernabeu skal renoveres hen over sommeren.

Renoveringen af Camp Nou i det ambitiøse projekt Espai Barca, skulle være begyndt denne sommer, men hvis catalanerne spiller på deres hjemmebane ser det ikke ud til at kunne ske.

Det kan ende med at blive en fordel for Barca, at Real Madrid spiller på deres B-holds stadion. De hold som kommer på besøg, vil måske føle sig mindre overvældet end når det gælder Santiago Bernabeu.

Barcas spillere har angiveligt fravalgt at spille på B-holdets hjemmebane, fordi de mener det giver en fordel at spille på Camp Nou. Nu må man se om den beslutning bliver ændret, nu hvor Real Madrid har valgt det modsatte.

.:FORSIDE:.