Real Madrid sender Barca ned på tredjepladsen

FCBARCELONA.DK - 09.05.21

@ Getty Images
// La Liga // Real Madrid

Søndagens runde i den spanske liga var ikke en god en af slagsen for Barca, som lørdag spillede 0-0 hjemme mod Atlético Madrid. Søndag aften var Real Madrid i problemer mod Sevilla, men madrilenerne fik alligevel et enkelt point, som sender Barca ned på tredjepladsen.

Det så ellers særdeles godt ud sent søndag aften, da den tidligere Barca-spiller Ivan Rakitic var tæt på at blive matchvinder for Sevilla i udekampen mod Real Madrid. Den kroatiske midtbanespiller omsatte et straffespark efter 78 minutter til stillingen 1-2, hvilket var meget tæt på at blive kampens resultat.

Sådan gik det dog ikke, da Toni Kroos fem minutter inde i overtiden sendte et skud af sted, som heldigt blev rettet af på vejen og snød Sevilla-keeperen. En sen udligning af madrilenerne til 2-2, som blev kampens resultat.

Den uafgjorte kamp betyder, at Barca igen rykker ned på tredjepladsen i ligaen, hvor man har 75 point. Det samme har Real Madrid på andenpladsen, men de er bedre end Barca indbyrdes. På førstepladsen er Atlético Madrid med 77 point og de har altså ligaen i egne hænder med kun tre runder tilbage.

Hvis Barca skal vinde mesterskabet skal både Atlético Madrid og Real Madrid tabe en af deres sidste tre kampe, mens Barca skal vinde resten af sine.