Real Madrid-legende roser Ansu Fati

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.10.19

© Getty Images

Real Madrid-legenden Raúl González er fuld af ros overfor Barcas stortalent Ansu Fati, der lige nu bruger tiden med det spanske U21-landshold. Den tidligere angriber hylder den betydning den nykårede spanier har haft fra start.

Det er ikke så tit man ser 16-årige brage i gennem på den allerstørste fodboldscene på Camp Nou, men det er nu tilfældet med Ansu Fati. 'Der er unge spillere som lader til at komme ud af nærmest ingenting og de har bare noget anderledes over sig. Dem skal man være tålmodige og afslappede med, og så skal man nyde dem' fortæller Raúl i et nyligt interview.

Raul brød selv som meget ung i gennem som spiller for Real Madrid og det viste sig at gå meget godt for ham. Derfor kom han også med nogle råd til den helt unge Ansu Fati. 'Jeg mener det er godt for fodbolden, at unge spillere kommer frem på denne måde og viser denne type af kvalitet. Hvilken succes de opnår afhænger af den måde de spiller på banen og det er kun ham selv der afgør retningen' tilføjede madrileneren.

Den tidligere Real Madrid-angriber er nu træner for klubbens andethold, Castilla. Han kommenterede på Ansu Fatis situation i forbindelse med Barca-spillerens deltagelse på det spanske U21-landshold.

.:FORSIDE:.