Guardioals City viste Barca hvordan det skal gøres

FCBARCELONA.DK - 27.02.20

© Getty Images

Det er et Real Madrid hold i dyb krise, der søndag aften tager imod Barca i El Clásico. Efter at madrillenerne mistede førstepladsen i ligaen i lørdags, tabte de i går på egen bane til Pep Guardiolas Manchester City.

Efter en lang periode med næsten lutter sejre, er Real Madrid pludselig løbet ind i massiv modvind, akkurat som El Clásico venter om hjørnet. I den hjemlige liga er det kun blevet til et enkelt point i de to seneste runder mod Celta og Levante, hvilket Barca udnyttede til at tage førstepladsen.

I går handlede det så om Champions League, hvor Manchester City lagde vejen forbi Santiago Bernabeu. Det blev en jævnbyrdig og underholdende affære, hvor Isco bragte Madrid foran. City kom dog uimodståeligt tilbage med to scoringer og det gav dem en sejr på 1-2.

Dermed er Madrid under et maksimalt pres op til El Clásico, hvor de risikerer at måtte se Barca øge forspringet til fem point. Presset på Barca er langt mindre, for uanset hvordan det går i kampen, vil de stadig være godt med i ligaen.

Det er som bekendt den tidligere Barca-træner Pep Guardiola, der står på sidelinjen hos City og mon ikke han og Quique Setién kunne finde på at tage en snak inden El Clásico. Givet er det i hvert fald, at Guardiolas hjerte tilhører Barca og han vil elske at se en catalansk sejr i Madrid. I går aftes viste han, hvordan det skal gøres.

.:FORSIDE:.