Real Madrid er i dyb krise inden El Clásico

FCBARCELONA.DK - 22.10.20


Mens Barca går ind til lørdagens Clásico med en god oplevelse fra 5-1 sejren over Ferencvaros, ser det helt anderledes ud for Real Madrid, der indenfor en uge har tabt på hjemmebane til både Cádiz og Shakhtar.

Det har ikke helt fungeret for hverken Barca eller Real Madrid her i sæsonstarten, men mens der er kommet lidt optimisme efter den fine indsats mod Ferencvaros, tales der om dyb krise i Real Madrid.

I weekenden tabte Madrid sensationelt til oprykkerne fra Cádiz og det endda hjemme i den spanske hovedstad. Det blev kun værre af, at de i går tabte med 2-3 til Shakhtar Donetsk i Champions League, ligeledes i Madrid. De to kampe havde de fleste nok set gå sikkert til de hvide, men sådan gik det ikke. Madrid var bagud 0-3 ved pausen og fik reduceret til 2-3 inden der var spillet en time, men Shakhtar holdt stand.

Det er således et Madrid-mandskab i dyb krise der kommer til Camp Nou lørdag eftermiddag. Det er tydeligt at det ikke fungerer for Zidane og hans spillere og lørdag venter så en af sæsonens sværeste og vigtigste opgaver.

En Clásico er dog altid noget helt specielt, hvor begge mandskaber er sat ekstra op, så derfor er det slet ikke sikkert, at Madrids krise gør Barca til favorit. Modsat kan Madrid-spillerne føle et enddu større behov for at revanchere sig på den udebane, hvor de allerhelst vil vinde, nemlig på Camp Nou.

Det er dog en kendsgerning at Madrid har store problemer med spillet og det skal Barca forsøge at udnytte på lørdag.

.:FORSIDE:.