fbpx

Betis meldes interesseret i hele fem Barca-spillere

Peter Vyff - 08.07.23

// Real Betis

Real Betis skulle eftersigende være klar til at hente hele fem Barca-spillere til Andalusien i sommerpausen. Den store interesse skyldes angiveligt Rámon Planes, der tidligere har været ansat som sportsdirektør på Camp Nou.

Ledelsen har nok at se til i det indeværende transfervindue, hvor de første par forstærkninger allerede er hentet til Catalonien. Catalanerne kan dog nu se frem til at få endnu mere travlt, eftersom Real Betis ifølge avisen Mundo Deportivo ønsker at forstærke sig med hele fem Barca-spillere.

Det skulle eftersigende dreje sig om Álex Collado, Pablo Torre, Arnau Tenas, Ezzalzouli Abde og Nico González, der alle har det til fælles at deres fremtid endnu ikke er fastlagt på Camp Nou. Real Betis lurer derfor på at hente dem alle til Benito Villamarín, nogle permament og andre på lejeaftaler.

Hvad angår Arnau Tenas, så er hans aftale udløbet, hvilket betyder at han frit kan forhandle med andre hold, selvom Barca eftersigende forsøger at få ham til at underskrive en ny kontrakt. Catalanerne har dog ingen intention om at beholde Álex Collado, der angiveligt kan hentes transferfrit, selvom hans aftale først udløber om et år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen skulle i den forbindelse have modtaget to tilbud på midtbanespilleren fra Tyrkiet, men hvis rygtet om Betis holder stik, så foretrækker Collado angiveligt at fortsætte sin karriere i Spanien. Og det samme gør sig eftersigende gældende for Torre og Nico, der har tiltrukket sig en del interesse fra flere hold i La Liga.

Barca har dog ikke tænkt sig at lade duoen slippe permanent, da de fortsat har en fremtid på Camp Nou. De to store talenter har dog ikke udsigt til spilletid på førsteholdet i næste sæson, og det kan derfor give god mening at leje dem ud til et hold som Betis, der også skal spille europæisk i næste sæson.

Den 20-årige Torre er dog også blevet sat i forbindelse med en lejeaftale til Villarreal, og det bliver derfor spændende at se, hvordan det ender ud. I sidste ende findes Abde, der efter alt at dømme får mulighed for at overbevise Xaxi om hans nødvendighed på førsteholdet i pre-season.

Den tekniskdygtige marokkaner ser derfor ud til at fortsætte på Camp Nou, hvorimod det slet ikke er utænkelig at den resterende kvartet er fortid hos Barca efter sommerferien. Om de ender hos Real Betis, og den tidligere Barca-direktør Rámon Planes, er dog endnu for tidligt at sige.

.:FORSIDE:.