Real Betis brokker sig over straffe til Sergio Ramos

FCBARCELONA.DK - 25.10.20

© Twitter

I lørdagens El Clásico med et omdiskuteret straffespark til Sergio Ramos i anden halvleg udslagsgivende - et straffespark som var særdeles tvivlsomt. Det fik sågar Real Betis til tasterne.

Efter en times spil af lørdagens El Clásico mellem Barca og Real Madrid blev Sergio Ramos tildelt et straffespark ved hjælp af VAR. Billederne viste dog, at spanieren først skubbede Lenglet, hvorefter franskmanden hev Ramos i trøjen. Forsvarsspilleren fra Madrid kastede sig til jorden - endda i den helt modsatte retning, hvilket resulterede i et straffespark.

Efter kampen var Barca-træner Ronald Koeman særdeles kritisk overfor VAR-kendelsen og VAR helt generelt. Det samme var Real Betis fra den spanske liga, som også brokkede sig på Twitter.

Den 18. oktober var der nemlig en lignende situation i kampen mellem Real Sociedad og Real Betis, hvor baskernes Le Normand tydeligt hev Sanabria. I denne aktion skred hverken dommeren eller VAR ind, hvilket de derimod gjorde i El Clásico. To helt forskellige beslutninger i samme aktion.

Kort efter straffesparket lagde Real Betis en besked ud på Twitter med billeder af de to hændelser, som altså havde helt forskellige udfald. Derudover havde Betis indsat to uforstående smileys.

Se Betis' besked herunder.

https://twitter.com/RealBetis/status/1320031725121118211/photo/2

.:FORSIDE:.