fbpx

Raphinha: 'Vi har forberedt 10 forskellige jubelscener'

Simon Arun Vrábel - 24.11.22

// Raphinha

Der har i denne sæson været en del polemik omkring brasilianernes dansende jubelscener ved deres scoringer, men i et interview forsikrede Raphinh, at der kommer masser af måldanse fra det brasilianske landshold ved VM.

Raphinha håber at være en del af de startende 11, når Brasilien i dag skal møde Serbien i holdets VM-debut. Angriberen var fyldt med godt humør og jokes, da han på et pressemøde forsikrede om, at både han og hans holdkammerater øver dansene til, når de femdobbelte verdensmestre scorer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi har allerede omkring 10 danse klar til hver kamp’ indledte Raphinha pressemødet med et smil. 'Dansene er ikke for specifikke spillere. Der er danse til det første mål, det andet, det tredje... indtil det tiende' forklarede den farverige angriber, som ankom til den brasilianske landsholdslejr med selvtilliden i top, efter han scorede Barcas vigtige sejrsmål i udekampen imod Osasuna for godt to uger siden.

Brasiliens jubelscener på banen er på det seneste blevet et kendetegn for holdet, når de fejrer mål og Raphinha er en af ​​hoveddanserne sammen med Neymar, Lucas Paquetá samt Vinicius Jr. Adspurgt om, hvad der vil ske, hvis Brasilien scorer mere end ti mål under VM-slutrunden, svarede Raphinha kækt at 'så bliver vi nødt til at improvisere'.

Udover Serbien er Brasilien i VM-gruppe G i pulje med Schweiz og Cameroon som man møder i den nævnte rækkefølge..:FORSIDE:.