fbpx

Raphinha forventes at afvise Arsenals interesse

Simon Arun Vrábel - 23.06.22

// Raphinha

På trods af interesse fra Arsenal forventes det, at Raphinha afviser englænderens tilnærmelser. Barca er angiveligt forsat er brasilianerens førsteprioritet til at blive hans nye klub i sommerens transfervindue.

Efter to gode sæsoner hos engelske Leeds har den offensive kantspiller Raphinha tiltrukket sig opmærksomhed fra en lang række klubber i Europa, herunder Barca og flere engelske klubber. Barca er dog forsat angriberens førsteprioritet og lykkes et skifte til Camp Nou ikke, har brasilianeren ifølge engelske The Athletic en top 4 klar over mulige destinationer.

Udover Arsenal og Barca har både Chelsea og Tottenham også vist interesse for den talentfulde angriber og her står catalanerne øverst på listen over Raphinhas nye klub. I Barca er brasilianeren udset en nøglerolle til at udfylde tomrummet efter Dembélé, hvis franskmanden forlader Camp Nou. Derudover venter der også Champions League fodbold når den nye sæson begynder. Dertil kommer, at Raphinhas agent Deco, qua sin fortid på Camp Nou, har et rigtig godt forhold til Laporta og hvilket vil sikre en god aftale for begge parter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fordi økonomien forsat er presset har Barca endnu ikke formået at sende et reelt tilbud til Leeds og derfor har blandt andet Arsenal forsøgt at komme catalanerne i forkøbet. Det forventes dog, at Raphinha afviser den engelske storklub, for hvis et skifte ikke bliver effektueret til Barca vil han hellere til Chelsea. Udover at Thomas Tuchels mandskab forventes at kunne udfordre Manchester City og Liverpool i kampen om Premier League titlen så tilbyder Chelsea – modsat Arsenal – Champions League fodbold i næste sæson. Arsenal ligger dog over Tottenham, som ligger sidst på listen på trods af, at de også spiller Champions League i næste sæson.

Raphinha vil dog allerhelst til Camp Nou og der er da heller ingen tvivl om, at Xavi meget gerne vil have Raphinha. De økonomiske tiltag, som Laporta har fået stemt igennem hos klubbens medlemmer gør det også økonomisk muligt at hente brasilianeren, men det helt store spørgsmål er, hvordan Xavi og den sportslige ledelse vælger at bruge de penge som er til rådighed, for der skal træffes nogle svære beslutninger. For nuværende er brasilianeren dog afventende og imens står specielt Chelsea på lur og iagttager situationens udvikling.

.:FORSIDE:.