fbpx
Annonce

Raphinha: 'Der var straffespark'

FCBARCELONA.DK - 10.10.22

// La Liga // Celta // Raphinha

Barca blev søndag aften for tredje kamp i træk snydt for et straffespark, da Raphinha blev nedlagt i feltet mod Celta de Vigo uden at dommeren eller VAR skred ind. Efter kampen slog brasilianeren fast, at der var straffespark.

Med indførslen af VAR skulle man tro, at det efterhånden ville blive en sjældenhed med graverende fejl fra dommerne. Gennem de seneste tre kampe må Barca dog sande, at dette bestemt ikke er tilfældet.

Søndag aften i ligakampen på Camp Nou mod Celta de Vigo blev Barca nemlig for tredje kamp i streg snydt for et straffespark. Denne gang var det Raphinha, som blev nedlagt i feltet, men dommeren mente, at brasilianeren filmede. Heller ikke VAR skred ind på trods af, at billederne viste en kontakt.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg kunne mærke, at han ramte mig og derfor faldt jeg selvfølgelig. Der ville ellers ingen grund være til at falde, da jeg meget hellere vil komme i en fri position og afslutte på mål. I denne situation blev jeg nedlagt og kunne ikke fortsætte fremad' sagde Raphinha efter kampen.

Den brasilianske kantspiller kommenterde også kampen, der som bekendt blev vundet snævert med 1-0 efter en mindre god indsats af catalanerne.

'Vi har hele tiden vidst, at der i løbet af sæsonen ville komme kampe som denne, hvor vi ville få det svært. Celta er et godt hold og de gjorde det svært for os. Vi beviste dog, at vi kan vinde vores svære kampe og stå imod presset selv når tingene ikke fungerer. Det vigtige var at få de tre point' sagde Raphinha til slut.

.:FORSIDE:.