fbpx
Annonce

Raphinha bliver meget dyrere end man havde håbet

Simon Arun Vrábel - 24.05.22

// Raphinha

Leeds United overlevede nedrykningskampen og sikrede dermed endnu en sæson i Premier League. Det er godt for englænderne, men for Barca betyder det, at prisen på den eftertragtede Raphinha menes at ligge på 75 millioner euro.

Man skulle helt hen til sidste spillerundet af den engelske Premier League før det blev afgjort, hvilke hold der må en tur ned i den næstbedste engelske række. Her overlevede Leeds United på et hængende hår, og med udsigt til endnu en sæson i den Premier League er lysten til at slippe deres store stjerne, Raphinha, faldet drastisk. Det betyder kort sagt, at Barca skal have det store checkhæfte frem hvis brasilianeren skal trække i blaugrana fra næste sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Meldingerne gik på, at Raphinha havde en lav frikøbsklausul, som ville blive aktiveret hvis Leeds ikke formåede at sikre overlevelse i den intense nedrykningskamp. Med et mål i det 94. minut bragte Leeds sig på 1-2 over Brentford og overlevede derfor på bekostning af Burnley. Med overlevelsen betyder det også, at frikøbsklausulen ikke bliver aktiveret og derfor skal Barca afgive et reelt bud til englænderne og det bliver ikke billigt.

Leeds går endnu en svær sæson i møde og Raphinha er holdet største stjerne. Catalanske medier har tidligere nævnt, at Barca allerede har sendt et tilbud i englændernes retning på 55 millioner euro, som er blevet afvist. Leeds vil have ikke mindre end 75 millioner euro for deres guldfugl, og dét beløb kan Barca få svært ved at matche, hvis den nuværende økonomiske situation ikke ændrer sig drastisk.

Raphinha selv meldes gerne at ville til Barca og angribernes agent – det tidligere Barca-koryfæ Deco – har da også en god relation til Xavi og Laporta. Faktum er dog, at Barca står med væsentligt svagere kort på hånden i forhandlingerne, og måske et salg af en anden stjerne, Frenkie De Jong, kan blive nødvendigt for at skabe plads til brasilianeren. Raphinha er tiltænkt som en erstatning for Dembélé, da det virker mere og mere usandsynligt, at han forlænger sin kontrakt.

.:FORSIDE:.