fbpx
Annonce

Rakitic: 'Vil ikke fejre mål hvis jeg scorer mod Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.02.21

// Rakitic // Sevilla


I et interview op til semifinalen i Copa del Rey mod sin tidligere klub Barca, erkendte kroatiske Ivan Rakitic, at han ikke vil fejre et mål, hvis han scorer mod catalanerne. Han talte også om Messi, Griezmann og Dembélé.

'Jeg vil ikke fejre et mål, hvis jeg scorer mod Barca. Jeg har oplevet nogle rigtig smukke øjeblikke i min tid i Barca. Min yngste datter blev født i Barcelona. Jeg har så mange venner i byen og jeg er elsket af fansene, hvilket er gensidigt fra min side. Derfor vil jeg ikke fejre et mål, hvis jeg scorer' sagde Rakitic til den spanske avis AS op til kampen i aften.

Messis fremtid fik også en kommentar med på vejen fra den tidligere Barca-profil. 'Messi har sagt, at han vil beslutte sin fremtid efter sæsonen, og han har retten til selv at bestemme hvad han vil. For os der kan lide fodbold er det vigtigt, at Messi er glad der hvor han er og at han nyder at spille fodbold. Jeg har bemærket, at Messi er begyndt at smile igen når han spiller for Barca' kom det fra Rakitic.

Til slut knyttede Rakitic også en kommentar til Griezmann og Dembélé, der begge har vist god form i 2021. 'Jeg er meget glad for, at de to gør det godt. Antoine kan jeg rigtig godt lide, da han er meget åben og han behandler dig rigtig godt. Han arbejder også hårdt og scorer mål. Dembélé er en af de spillere med mest kvalitet jeg har spillet sammen med. Jeg kom altid godt ud af det med Ousmane, og han fortjener, at det går godt for ham' afsluttede Rakitic.

.:FORSIDE:.