Rakitic: 'Vi kæmpede til det sidste'

FCBARCELONA.DK - 26.05.19

© Getty Images

Det var en dybt skuffet Ivan Rakitic der mødte pressen i mixed zone efter nederlaget i Copa del Rey finalen, både fordi Barca havde tabt kampen, men også fordi han blev skiftet ud i kampens slutfase.

'Det er noget der gør rigtig ondt. Vi kæmpede til det sidste, men deres angreb gjorde stor skade på os. Vi havde flere chancer, men det lykkedes ikke. Det er ærgerligt på grund af den indsats vi gjorde. Valencia lukkede dog godt af og vi skal ønske dem tillykke' indledte han.

'Vi skal være selvkritiske og rejse os igen til næste sæson' fortsatte han.

Han ærgrede sig over, at det ikke lykkedes at vinde el doblete. 'Der vil altid være et pres om at vinde det hele, men det er sådan det er. Vi kan være stolte, for vi var tæt på det hele. Nu handler det om at forberede den kommende sæson' sagde han videre.

Rakitic var tydeligt vred da han blev skiftet ud og det blev han bedt om at kommentere. 'Hvis jeg ikke bliver sur over at blive taget ud, burde jeg få en flad. Jeg gav alt på banen og kæmpede om alle bolde, men hvis træneren mener jeg skulle ud, så accepterer jeg det' afsluttede han.

.:FORSIDE:.