Rakitic: 'Ter Stegen er en af verdens bedste'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 11.02.19

© Getty Images

Ter Stegen var det eneste lyspunkt ved Barcas skuffende indsats i søndagens 0-0 møde med Athletic Bilbao. Tyskeren diskede op med flere afgørende redninger, hvilket Rakitic efterfølgende var ude at lovprise.

Barca leverede en skuffende indsats på San Mamés, hvor spillet ikke hang sammen, og man aldrig fik scoret. Athletic Bilbao pressede hårdt på og var flere gange millimeter fra at score, men takket være Ter Stegen, formåede Barca at hive det ene point hjem. Tyskeren diskede blandt andet op med to nøgleredninger fra henholdsvis Susaeta og Inaki Williams, der blev afgørene for opgørets udfald.

Efter kampen var Ivan Rakitic ude at kommentere målmandens sublime indsats, der i grove træk reddede holdet fra et nederlag: 'Marc er en af de bedste i verden, han tilfører holdet så meget.' kom det rosende fra kroaten, som fortsatte:

'Jeg har altid sagt, at han er en af de bedste målmænd i verden, blandt andet på grund af sin fremtoning. Han giver os en masse og er virkelig vigtig'.

I forhold til resten af holdets præstation lagde Rakitic vægt på, at man i det mindste kunne tage hjem med et enkelt point i bagagen: 'De forsvarer godt og efterlod ingen plads. Vi prøvede, men det ville ikke lade sig gøre. Det er endnu et point, og vi er nødt til at kigge på det positive.' kom det afslutningsvis fra den 30-årige midtbanespiller.

.:FORSIDE:.