Rakitic og Kroatien trak Grækenland

Theis Brandt - 18.10.17

Tirsdag eftermiddag var Rakitic og resten af det kroatiske landshold i bowlen til lodtrækningen om play-off kampene for at komme med til VM i 2018. Kroaterne var et af de fire seedede hold, og skal op mod Grækenland.

Det har været en noget skuffende VM-kvalifikation for Rakitic og Kroatien, der på forhånd var storfavoritter til at gå videre fra deres pulje og komme direkte til VM. Sådan skulle det ikke gå, da Island ville det anderledes og igen chokerede fodboldverdenen, da de tog den direkte kvalifikationsplads.

Det betød, at Kroatien tirsdag eftermiddag ligesom Danmark var i bowlen, da der skulle findes modstandere til de resterende pladser til næste års slutrunde i Rusland. Både Kroatien og Danmark var seedede, og kunne derfor ikke trække hinanden. De fire mulige modstandere var henholdsvis Grækenland, Irland, Nordirland og Sverige.

Her trak kroaterne Grækenland, men Danmark skal op imod Irland. Begge nationer havde nok på forhånd håbet på at trække Nordirland, og trods sværere modstandere, må begge nationer alligevel regnes som klare favoritter til at gå videre.

Opgørerne spilles mellem den 9. og 14. november, og forhåbenligt ser vi både Rakitic og det kroatiske landshold, samt Danmark, til VM næste sommer.

 

 

.:FORSIDE:.