Rakitic: 'Min plan er stadig at blive i Barca'

FCBARCELONA.DK - 22.07.19

Ivan Rakitic fik i dag tjansen med at holde pressemøde i Tokyo og her kom han helt naturligt ind på rygterne om en fremtid udenfor Barca. Han lukkede ikke døren for et skifte, men udtrykte ønske om at blive.

De mange rygter påvirker tydeligvis ikke Rakitic. 'Det er en situation jeg efterhånden er vant til. Det samme skete for mig for et år siden. Jeg har talt med klubben og med træneren og min plan er stadig at blive i Barca' kom det fra ham.

'Det irriterer mig ikke at man taler om min fremtid. Sådan fungerer det indenfor fodbold. På en måde skal jeg være stolt over at andre hold spørger til mig, for det viser at jeg gør det godt. Jeg ser mig kun spille her og alt andet skal man tage med ro' fortsatte han.

Alligevel åbnede han en dør på klem, da han blev spurgt om et skifte alligevel kunne komme på tale. 'Jeg er åben, men det er min klare intention at blive her og nyde det, for der er stadig nogle år tilbage af min kontrakt' var svaret.

'Jeg har talt med præsidenten om flere ting, men lige nu har klubben andre ting at tænke på end mig. Både præsidenten og jeg ønsker at vi har et godt hold som vores tilhængere kan nyde' sagde han.

'Der skal arbejdes hårdt, for den der yder mest spiller. Jeg vil arbejde hårdt for, at jeg indgår i planerne. I ved at jeg altid gør mit bedste og resten er op til træneren. Det vigtigste er at vi er stærke som hold og går efter at vinde det hele' afluttede kroaten.

.:FORSIDE:.