Rakitic kan godt se sig selv i den amerikanske MLS

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.07.20

© Getty Images

I de seneste uger har der været mange rygter om Ivan Rakitic' fremtid. Nogle siger han bliver i Barca, mens andre sender ham tilbage til Sevilla. Nu afviser kroaten ikke at rykke videre til den amerikanske MLS.

I et interview med en MLS-podcast taler Rakitic om muligheden for at forstætte karrieren i USA og hos Inter Miami. 'Vi må se hvad der sker. Måske ringer David Beckham til mig' svarede han på et spørgsmål om han kunne se sig selv hos Inter Miami, der er ejet af David Beckham.

Rakitic kom også ind på, at fodbolden er inde i en positiv udvikling i USA, hvilket han har bemærket. 'Du kan virkelig se, at fodbolden får mere og mere opmærksomhed i USA for hvert år der går. Det er meget specielt og jeg er meget glad for at se den udvikling' sagde han ifølge Sport.

'Jeg synes, det er meget specielt at se, hvor meget fodbolden kan udvikle sig og blive ved med at vækste. Det er fedt at få feedback fra dem som spiller i MLS-ligaen, der bliver bedre og bedre, hvilket er meget vigtigt. Nu kan man se en kamp fra MLS og sige, at man virkelig gerne vil se den' afsluttede han.

.:FORSIDE:.