fbpx
Annonce

Rakitić: 'Jeg håber Messi bliver i Barca i mange år'

Magnus Wind - 19.12.20

// Lionel Messi // Rakitic


Ivan Rakitić spillede i Barca fra 2014-2020, hvor midtbanespilleren blandt andet var holdkammerat med Lionel Messi, der som bekendt har ønsket at forlade klubben. Kroaten håber dog på, at Messi bliver i Barca i mange år. 

Det kom som et chok for mange, da Lionel Messi i sommer meddelte, at han ikke ønskede at fortsætte i Barca. Siden da er der skrevet meget om argentinerens fremtid, men nu udtaler Ivan Rakitić, at han håber Messi bliver i Barca i mange år endnu. 

'Jeg håber han har mange år tilbage i sig og at han beslutter hvad der er bedst for ham og for Barca' siger Rakitić i et interview med LiveScore og uddyber: 'Jeg havde seks fantastiske sæsoner med ham i Barca og det er virkelig enestående, at have spillet sammen med ham. Forhåbenligt kan han blive i Barca i mange år i fremtiden' afslutter kroaten interviewet. 

Rakitić kom til Barca i 2014 fra Sevilla og i sommer skiftede midtbanespilleren så tilbage til den andalusiske klub. Hos catalanerne vandt kroaten flere titler, hvor han blandt andet scorede i Champions League-finalen i 2015, da Barca besejrede Juventus med 3-1.

.:FORSIDE:.