Rakitic: 'Jeg er i Barca for at spille'

Magnus Wind - 10.10.19

© Getty Images

Ivan Rakitic har blot spillet 187 minutter i denne sæson, og indrømmer nu, at han gennemgår en svær periode i sin karriere. Kroateren ønsker at kæmpe for sin chance på holdet, men et skifte kan også blive en realitet.

Kroatiske Rakitic har ikke været blandt Ernesto Valverdes fortrukne i denne sæson, hvor midtbanespilleren blot har spillet 187 minutter. I et interview med det kroatiske medie 24sata, indrømmer han at den nuværende situation er udfordrende. 'Det er hårdt fordi jeg gerne vil spille, men jeg vil gøre alt for at ændre min situation. Jeg har stadig to år tilbage af min kontrakt, og der er intet bedre sted at spille end i Barca, verdens bedste klub' siger han.

I samme interview afslører Rakitic desuden, at han havde et tilbud fra Juventus, og at Cristiano Ronaldo ringede til ham, for at overtale ham til at skifte til Italien.

'Jeg snakkede med Messi og Bartomeu omkring min fremtid i klubben. Alle vidste at jeg havde andre tilbud, men jeg vil blive ved med at kæmpe, så jeg kan bidrage til holdet. Men hvis situationen ikke ændrer sig, bliver jeg nødt til at have en snak med klubben' fortsætter han.

'Jeg er i Barcelona for at spille og ikke for bare at gå ture i byen og ved stranden' afslutter Rakitic.

 

 

 

.:FORSIDE:.