Rakitic: 'I fodbold skal du være forberedt på alt'

FCBARCELONA.DK - 27.12.19

© Getty Images

I et interview med et kroatisk medie holder Ivan Rakitic fast i, at han ikke ønsker at forlade Barca. Han fortæller videre, at han ikke har talt med Ernesto Valverde om planerne med ham.

Det er mediet Sportske Novosti der har mødt Rakitic til en snak her i juleferien, hvor han er rejst hjem for at fejre julen med sin familie. Her er det oplagt at tale om alle rygterne om, at han er på vej væk fra Barca.

'Jeg har ingen kommentarer til, hvem der siger hvad. Det afgørende spørgsmål er, om jeg kan spille for Barcelona. Hvis jeg kan det, er det klart at Barcelona er det bedste sted for mig' siger han.

'Vi må se hvad der sker, men jeg forbereder mig på, at kunne bidrage med så meget som muligt denne sæson. Jeg har været her i fem et halvt år og jeg har haft de vigtigste dage i karrieren her. Jeg er overbevist om, at det bedste stadig er i vente' fortsætter kroaten optimistisk.

Han forsikrer om, at han ikke taler med andre klubber. 'Jeg tænker ikke på andet end Barcelona. I fodbold skal man selvfølgelig være forberedt på hvad som helst, men min tanke er at være her. Jeg både glad og stolt over at være her. Jeg vil gøre alt for at have klubbens, trænerens, holdkammeraternes og tilhængernes tillid' kommer det fra Rakitic.

Han bliver spurgt, om han har talt med Valverde om sin rolle hos Barca. 'Nej, der er ikke noget at tale om. For mig er det klart, at det handler om at nyde at spille fodbold. Jeg er glad for at træne hver morgen og forberede mig på bedst mulige måde til kampene. I sidste ende er det træneren der bestemmer, hvem der spiller og hvornår' er svaret.

Rakitic har været blandt de mest benyttede spillere hos Barca, men det har ændret sig denne sæson. Han bliver spurgt om årsagen til det. 'Jeg ved ikke, hvad der har ændret sig. Jeg har forsøgt at yde det bedste ved træningen og i kampene. Jeg ventede på mine muligheder og de kom og jeg udnyttede dem. Jeg er 31 år og det er det bedste tidspunkt i fodbold' afslutter han.

644x70

.:FORSIDE:.