Rakitic: "Håber jeg bliver tilbudt en forlængelse"

FCBARCELONA.DK - 13.09.18

Efter at Ivan Rakitic takkede nej til et stort tilbud fra PSG, lægger han ikke skjul på, at han gerne ser Barca tage initiativ til at tilbyde ham en kontraktforlængelse der inkluderer en højere løn.

Det er i en snak med avisen El Mundo Deportivo, at Rakitic taler om sin belsutning om at blive i Barca, trods et stort tilbud fra PSG. "Jeg var aldrig i tvivl. Jeg tænkte over det nogle dage, men jeg er i verdens bedste klub og jeg ønsker at repræsentere Barca. Jeg har det godt her og er meget tilfreds" siger han.

"Barca er anderledes og unik. Det er svært at finde ord til at beskrive denne specielle følelse. Barca har skabt sin historie over mange år, hvor de nu er verdens bedste klub. Alle spillere ønsker at være en del af det" fortsætter han.

Han fortæller videre, at han ikke følte behov for, at tale med sine tidligere holdkammerater i Barca, Alves og Neymar, der nu er i PSG. "Jeg taler med dem jævnligt, men de ved udmærket, at der ikke var grund til at tale om noget i de dage. De ved hvor godt jeg har det i Barcelona" forklarer han.

Rakitic bliver spurgt, hvor mange år han forventer at blive i Barca. "Jeg håber det bliver mange. Min kontrakt løber nogle år endnu, men jeg håber vi kan forlænge og at man snart ringer til mig" er den klare melding.

"Jeg lægger ikke pres på nogen. Klubben kender mig udmærket og jeg ved, at Barca behandler sine spillere godt, specielt dem der har været her nogle år. De kender min position og ved hvad jeg tænker. Der er ikke tale om noget pres" afslutter han.

Udtalelserne kan kun tolkes som en klar opfordring til præsident Bartomeu om indlede samtaler om en ny kontrakt.

.:FORSIDE:.