fbpx
Annonce

Rakitic giver detaljer om Messi og Griezmann

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.11.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Rakitic // Antoine Griezmann

På det seneste har der været en del hysteri i medierne om forholdet mellem Messi og Griezmann, men nu kommer deres tidligere holdkammerat Ivan Raktic dem begge to til undsætning. Han fortæller, at der ikke er nogle problemer.

Tidligere på ugen rettede Antoine Griezmanns tidligere agent, Éric Olhats, heftig kritik mod forholdet mellem Messi og Griezmann, noget Griezmann siden har afvist på de sociale medier ved at ligge et billede op af ham og Messi, der omfavner hinanden.

Nu er Ivan Rakitic i mellemtiden kommet de to stjerner til undsætning. Han så ikke nogle problemer med de to, da han var i Barca. 'Det jeg så i omklædningsrummet var, at de to kom godt ud af det med hinanden. Jeg kom også godt ud af det med Antoine og Leo' sagde han til Canal Sur Radio.

Han tilføjede: 'Antoine og Leo drikker mate (sydamerikansk drik, red.) sammen og de bruger meget tid sammen i omlædningsrummet. Mere er der ikke at sige til det. Jeg er ikke bekymret, da der ikke er nogle problemer mellem dem. Jeg ønsker dem det bedste' afsluttede Rakitic.

.:FORSIDE:.