Rakitic: 'Det var et fair resultat for begge hold'

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.12.19

© Getty Images

Ivan Rakitic var den første Barca-spiller, som talte med den fremmødre presse efter onsdagens kamp mod Real Madrid. Her gav kroaten udtryk for, at det var en svær El Clásico, men at resultatet var fair.

El Clásico endte lidt udsædvanligt uden scoringer, men Rakitic mente dog alligevel, at det var et fair resultat. 'Vi kendte deres styrker. I første halvleg havde de flest muligheder og de gjorde det svært for os. Vi havde også vores muligheder for at score, men det endte uden mål. Det var et fair resultat for begge hold' insisterede han.

'Begge hold var i god form op til kampen og det så man også. Vi manglede den sidste aflevering, som manglede kvalitet. Jeg synes, at vi forsøgte og vi leverede en god indsats. Jeg er glad og stolt af holdets arbejde' tilføjede Rakitic.

Barca havde tydeligvis problemer i første halvleg, men Rakitic mener, at det blev bedre i anden halvleg. 'Vi skulle tænke os ekstra om, da de gjorde det svært for os at finde løsningerne, når de spillede en mod en mod os, men i anden halvleg gjorde vi det bedre og vi stod tættere sammen' lød det fra kroaten.

Sergio Ramos skabte kontroverser undervejs i kampen, da han mente, at Rakitic begik et straffe mod Varane, men det ville Rakitic ikke blande sig i. 'Jeg respekterer Varane meget og jeg synes ikke, at vi skal tale om det, fordi det kan vi tale natten lang om' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.