Rakitic: "Chelsea er meget stærke"

Rune Stentoft - 20.02.18

Det var Ivan Rakitic, der mandag mødte op til det obligatoriske pressemøde før kampen mod Chelsea sammen med træner Ernesto Valverde. Kroaten lagde ikke skjul på, at der venter en vanskelig kamp.

"Når man ser på deres spillere, så er de meget stærke. Det bliver ikke nemt at gå videre. De er hårde som hold og arbejder godt over hele banen. Vi skal starte kampen uden at tænke på returkampen i Barcelona. Vi vil prøve at spille så godt som muligt i morgen, så vi kan vinde og score mål" sagde han.

"Vi glæder os til at spille disse store kampe, og i morgen bliver endnu en af dem. Vi skal kontrollere hvad der sker på banen. Vi ved vi stadig kan gøre det bedre på mange områder og det bliver en meget, meget hård kamp. Vi skal være på 100 procent på og vi er meget motiverede" fortsatte han.

"Eden Hazard er måske deres vigtigste spiller, så vi skal være klar til at stoppe ham, men vi ved også, at Chelsea ikke kun er Hazard. Han er virkelig hurtig og farlig en mod en. Vi skal være klar på ham og hele holdet. Det bliver en meget speciel kamp" sagde Rakitic om Hazard.

"Det bliver anderledes end tidligere opgør. Jeg talte med Iniesta om hans mål og de specielle øjeblikke. Vi har talt meget om deres stadion. I morgen bliver det en anderledes kamp. Vi skal glemme hvad der er sket før og spille vores bedste i morgen" sagde han videre.

"Vi ved, at Valverde arbejder på hver detalje og vi er klar til alt. Vi skal fokusere på det, der sker på banen. Vi er klar over deres styrker - og det er mange - men for at slå Chelsea, skal vi være bedre en dem. Det bliver en kamp vi skal nyde" afsluttede han og fortsatte ud til træningen på Stamford Bridge.

.:FORSIDE:.