fbpx
Annonce

Rakitic brændte nallerne på Twitter før Sevilla-kamp

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.06.20

© Getty Images
// Rakitic

Selvom Ivan Rakitic spillede en godkendt kamp mod Sevilla, er kroaten i det seneste døgns tid kommet i strid modvind på de sociale medier blandt Barca-fans efter hans reaktion på et opslag på Twitter inden kampen mod Sevilla.

Inden kampen mod Sevilla lagde La Liga et opslag ud på Twitter med et billede af Rakitic i en Barca-trøje og en Sevilla-trøje. Herefter skulle man retweete opslaget, hvis man foretrak Rakitic som Barca-spiller eller like opslaget, hvis man foretræk Rakitic som Sevilla-spiller.

Opslaget faldt Rakitic for øje og han likede opslaget omhandlende ham selv - det vil sige, at han foretrækker sig selv som Sevilla-spiller. Det skabte hurtigt stor kritik af Rakitic på de sociale medier blandt Barcas egne fans, der var ude med riven efter ham på grund af hans like.

Netop et skifte tilbage til Sevilla er Rakitic da også blevet sat i forbindelse med. Det var måske et signal fra Rakitic om, at han gerne vil tilbage og det er ikke første gang, at Rakitic kommer med signaler om en retur til Sevilla. For et par uger siden udtalte han, at han gerne tager tilbage til Sevilla.

.:FORSIDE:.