Rakitic: 'Bolden er blevet taget fra mig'

Anders Lang Jensen - 14.11.19

© Getty Images

Ivan Rakitić og spilletiden i det catalanske er mildest talt markant anderledes end tidligere. Én kamp fra start i denne sæson er det blevet til for kroaten, og det er tydeligt noget der påvirker hans humør.

Vinterens transfervindue nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør et muligt klubskifte for Rakitic. Midtbaneprofilen nyder ikke tilværelsen i Barca på grund af den manglende spilletid og det lagde han bestemt ikke skjul på i et interview med Jorge Valdano for spanske Movistar.

'Hvordan har jeg det sjovt? Ved at spille fodbold. Det er, som jeg ofte siger: Hvordan har min datter det, når man tager hendes legetøj fra hende? Hun bliver ked af det. Jeg har det på samme måde. Bolden er blevet taget fra mig, og det er jeg ked af' sagde Rakitic.

'Jeg forstår og respekterer trænerens beslutninger, men jeg synes, at jeg har givet meget til klubben i de sidste fem år. Jeg vil gerne fortsætte med at have det sjovt. Det er det vigtigste for mig. Jeg kan kun have det sjovt, når jeg spiller. Jeg er 31 år gammel, ikke 38, og jeg føler, jeg er i min bedste form' sagde Rakitic.

Meget tyder dermed fortsat på, at Rakitic meget vel kan blive solgt i vinterens transfervindue.

.:FORSIDE:.