Rakitic bærer ikke nag overfor Griezmann

FCBARCELONA.DK - 23.05.19

© Getty Images

Der har været rygter om, at en række spillere i Barcas trup ikke ønsker Griezmann til klubben på grund af sidste sommers kontroversielle forløb, men står det til Rakitic, skal franskmanden være mere end velkommen.

Det udviklede sig til lidt af et cirkus, da Griezmann sidste sommer trak beslutningen ud om et muligt skifte til Barca og først afslørede sin beslutning i en dokumentarfilm, La Decisión (Beslutningen, red.), hvor han fortalte at han alligevel blev i Atlético de Madrid. Det forløb syntes mange af Barcas spillere angiveligt ikke om.

Ivan Rakitic er dog ikke en af dem der bærer nag. 'Der var ikke tale om beslutning mod Barca eller nogen anden, men til fordel for Atlético. Jeg ønsker ham tillykke med den beslutning og jeg er klar til at give ham hånden, hvis han nu kommer hertil' kommer det fra kroaten.

'Jeg vil sige til ham, at jeg respekterer ham, for sådan en beslutning er ikke nem at tage, hverken at blive dengang eller at rejse denne sæson. Derfor stor ros til Griezmann for hans beslutning. Alle store spillere er velkomne hos os' afslutter Rakitic.

.:FORSIDE:.