fbpx
Annonce

Rafa Márquez afløser Barjuan som B-holdstræner

FCBARCELONA.DK - 28.06.22

// Rafa Marquez // Sergi Barjuan // Barca Atletic

Der er et uventet trænerskifte på vej i Barcelona, for det skulle være besluttet at den forhenværende forsvarsprofil i klubben, Rafa Márquez, overtager jobbet som træner for Barca B fra Sergi Barjuan.

Det er avisen Sport der bringer nyheden om trænerskiftet for Barca, der fra 1. juli ændrer navn til Barca Atlétic. Nyheden er endnu ikke officielt bekræftet af klubben, men det ventes at ske meget snart.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca B oplevede en ustabil sæson hvor målet om oprykning glippede. Træner Sergi Barjuan havde svære vilkår at arbejde under, for han måtte konstant undvære spillere, fordi førsteholdet havde brug for assistance, specielt frem til årsskiftet, hvor der blev hentet forstærkninger ind.

Det er angiveligt Joan Laporta der ønsker Rafa Márquez på posten. Mexicaneren, der spillede for Barca fra 2003 til 2010, har et tæt forhold til både præsidenten og Xavi. Márquez støttede offentligt Joan Lapprta i præsidentvalgkampen og det har helt sikkert været medvirkende til tilbuddet om det nye job.

Den nu 43-årige mexicaner stoppede sin aktive karriere i 2018. Han har ikke nogen trænererfaring, så det er mere relationerne til klubben, Laporta og Xavi der har givet ham jobbet.

Det bliver således Rafa Márquez der kommer til lede træningen, når Barca Atlétic indleder forberedelserne til den nye sæson. Sergi Barjuan vil ifølge Sport få tilbudt et andet job i klubben.

.:FORSIDE:.