Rabiot kræver opsigtsvækkende klausul i kontrakt

FCBARCELONA.DK - 10.01.19

En aftale med Adrien Rabiot lader vente på sig og indtil videre har det tydet på, at økonomiske krav fra franskmanden skulle være årsagen. Nu melder en fransk journalist dog om en meget opstigtsvækkende klausul, som Rabiot kræver af Barca og som catalanerne ikke vil gå med til.

Selvom at Adrien Rabiot nu i lang tid er blevet meldt på vej til Barca og selvom, at franskmanden har kontraktudløb til sommer, og derfor allerede nu må forhandle med andre klubber, så er catalanerne endnu ikke nået frem til en aftale med midtbanespilleren. 

Det er den franske journalist Abdellah Boulma, som blandt andet arbejder for FIFA, som torsdag kan afsløre, at Adrien Rabiot har krævet en opsigtsvækkende klausul i en kommende kontrakt med Barca. En klausul som skulle være grunden til, at man endnu ikke er nået til enighed.

Den krævede klausul skulle bestå i, at Rabiot vil garanteres ikke at skulle spille som defensiv midtbanespiller - altså pladsen hvor Sergio Busquets til dagligt brillerer. Det vil Rabiot have skrevet ind i sin kontrakt, sådan så Valverde eller kommende trænere ikke kan tvinge ham til at spille på den position.

Hos ledelsen i Barca ønsker man ikke at acceptere klausuler, hvor spillerne dikterer, hvornår og hvor på banen de ønsker at spille. Det skal udelukkende være træneren, der stiller holdet og hvis han har brug for, at en spiller skal spille på en bestemt plads, fordi det er bedst for holdet, så er det sådan det skal være.

Rabiot har i tidligere interviews givet udtryk for, at han ønsker at spille på de mere offensive midtbanepladser, hvor han har mulighed for at deltage i det offensive spil.

.:FORSIDE:.