Quique Setién: 'Vi gjorde mange ting godt'

FCBARCELONA.DK - 31.01.20

// Leganés // Copa del Rey // Setien

Selvom Quique Setién var glad for resultatet og holdets indsats mod Leganés, var han alligevel ikke helt tilfreds efter 5-0 sejren i går aftes. Han mener stadig der er meget der kan forbedres.

'Vi ændrede på opstillingen og det var godt for os de første 20 minutter, hvor vi var præcise og havde kontrollen. Leganés havde dog et par farlige muligheder. Vi gjorde mange ting godt, men jeg er ikke helt tilfreds. Det var godt vi fik scoret, men vi mistede kontrollen i slutfasen af første halvleg. Jeg har brug for at se kampen igen, for at se hvad der lykkedes for os. Jeg lader mig ikke rive med af resultatet' indledte han på pressemødet i går.

'Vi spillede 25 gode minutter i første halvleg og i anden halvleg kontrollerede vi kampen mere. Holdet gjorde mange ting godt, men der var en periode, hvor vi skal forbedre os. Der er altid noget der kan gøres bedre og vi skal ikke lade os forblænde af resultatet' fortsatte han.

'Vi forhastede os nogle gange, hvor vi ønskede at komme hurtigt frem til noget. Vi skal kontrollere hvornår vi accellererer og hvornår vi tager en pause. Det er et problem, når vi mister bolden. Det skal vi forsøge at minimere' sagde han videre.

Her er hvad Setién ellers kommenterede:

Barca spillede med et firemands forsvar:
'Vi kommer til at ændre opstillingen meget hen af vejen. På et tidspunkt overvejede vi i en periode, at vende tilbage til et forsvar med tre mand'.

Ingen forstærkning til angrebet i januar:
'Det lykkedes ikke, men jeg tager det helt roligt. Der er risiko for skader, men jeg har tillid til de spillere jeg har. Der dukkede ikke nogle op på spillermarkedet, som jeg fandt passende. Vi har Dembélé tilbage om et par uger'.

Lenglets scoring på hjørnespark:
'Lenglets bevægelse var ekstraordinær. Vi havde også et andet hjørne, hvor bolden var tæt på at gå ind, men for at være ærlig, et det ikke noget vi har øvet'.