Quique Setién: 'Vi fortjente sejren'

FCBARCELONA.DK - 15.02.20

// Getafe // Setien

Quique Setién erkendte på sit pressemøde efter 2-1 sejren over Getafe, at hans spillere havde haft det svært i perioder af opgøret. Alligevel følte han at sejren var fuldt fortjent og at den kunne være blevet større.

'Vi havde forventet at det ville blive en svær kamp. Vi var lidt nervøse i opspillet, men det er en fundamental del af vores spil. Vi havde svært ved at komme frem, for deres pres var meget kraftigt. Jeg mener vi kunne have afgjort kampen i første halvleg' indledte han.

'Når du ikke udnytter de muligheder du får, har modstanderne også noget at skulle have sagt. Vi kontrollerede fint og havde 55 eller 60 gode minutter. I anden halvleg forsøgte vi føre bolden frem, men så blev vi mødt af frispark og skulle starte forfra. De begik 29 frispark mod vores 12, men vi fik en advarsel mere end vores modstander' sagde han videre.

'Vi havde det svært i perioder, men der er tale om en fortjent sejr, for vi kunne have fået nogle flere mål. Man skal se på hvem vi mødte. Vores modstander ligger nr. 3 og vi har set, at alle hold har haft svært ved at besejre Getafe. Der er få hold der vinder let over dem' kom det fra Barca-træneren.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Ter Stegens rolle i kampen?
'Når vi bliver markeret mand mod mand, er det målmanden der skal styre bolden og finde plads og en holdkammerat. Det er ikke let mod aggressive spillere som dem Gefafe har. Marc gør det rigtig godt. Det er et aspekt i vores spil som vi forsøger at forbedre'.

Junior Firpos indsats?
'Når man er i Barcelona skal man være klar. Han har måske ikke samme erfaring som andre, men han udvikler sig. Han gør det udmærket'.

Spredt piften fra publikum?
'Det er et resultat af nervøsitet. Man ser at vi havde svært ved at spille bolden rundt er det normalt, at fok bliver nervøse. Vi forsøger at kontrollere spillet bagfra og det indebærer risici, men har også fordele'.

Tilfreds med udviklingen i spillet?
'Hvis vi kigger på konkrete sekvenser i kampene, er jeg glad for mange ting. Hvis vi kigger på de værste sekvenser, er der indlysende ting der skal forbedres. Det er svært at være tilfreds med det hele, når man stiller store krav til sig selv' afsluttede han.