fbpx

Quique Setién: 'En lettelse at Pedri er ude'

Anders Lang Jensen - 27.08.23

© Getty Images
// Villarreal // Setien

Torsdag blev Pedri lårskadet og meldingerne går på, at der venter en pause på flere uger for den vigtige midtbaneprofil. Dermed er Pedri ikke med i weekenden mod Villareal, og deres træner Quique Setién kalder det en lettelse.

Den tidligere Barca-træner Quique Setién står nu i spidsen for Villareal, der i sidste sæson endte på en flot femteplads i ligaen. Det er med andre ord en svær udebane, som venter Barca søndag aften, og Setién fastslår før opgøret, at det er en lettelse for hans mandskab, at Pedri er ukampdygtig.

Artiklen fortsætter under annoncen


’For mig er Pedri en helt afgørende spiller. Jeg er ikke glad for, at han er skadet, men det er en lettelse. Vi kender alle hans evner til at læse spillet specielt omkring straffesparksfeltet. Han er en ekstraordinær spiller, så det er en lettelse, at han ikke skal spille mod os’, siger Quique Setién ifølge AS.

’Barca har en stærk trup, men de har selvfølgelig nogle vigtige spillere, som er fraværende. Det er også tilfældet med Raphinha, som spillede en stor kamp mod os sidste sæson. Men vi ved også, at de har spillere med høj kvalitet på bænken til at erstatte dem uden problemer’, slutter Villareal-chefen.

Både Raphinha og cheftræner Xavi er ude med karantæne til udekampen mod Villareal søndag aften. I kampen mod Getafe fik de to spilledages karantæne, og søndagens kamp i Villareal er derfor den sidste karantænedag for de to.

setien1

.:FORSIDE:.