Quique Setién-ansættelse er godt nyt for Riqui Puig

Anders Lang Jensen - 17.01.20

I tirsdags stod QuiqueSetién for første gang i spidsen for førsteholdets træning. Hele to træningspas stod på menuen ved den nye Barca-træners begyndelse. Her var stortalentet RiquiPuig med og sådan er det fortsat denne uge.

Ernesto Valverde viste efter manges mening ikke stor nok tillid til ungdommen i Barca. Flere stortalenter har fået pænt med spilletid i perioder, men La Masias største talenter har ikke altid været inddraget. Og til førsteholdets træningspas har de unge talenter heller ikke været selvskrevet, blandt dem Riqui Puig, der indledte sæsonen med førsteholdet, men senere gled noget ud af billedet.

Derfor var der positivt nyt til ikke bare Riqui Puig, men for flere unge Barca-talenter, der ellers normalt som oftest gør sig gældende for klubbens B-hold. Ved Quique Setiéns første træningssessioner som ny træner var Inaki Peña, Ronald Araujo, Riqui Puig, Carles Pérez og Ansu Fati alle sammen inkluderet. Senere har flere andre fået chancen, blandt andre Abel Ruiz og Alejandro Marqués.

Efter trænerskiftet fra Valverde til Quique Setién, forventes klubbens unge La Masia-talenter at blive inddraget mere omkring førsteholdets færden, mens spilletiden på grønsværen også forventes at stige sammenlignet med Valverde-tiden.

.:FORSIDE:.