Quique Setién nedtoner uenighed med Messi

FCBARCELONA.DK - 24.05.20

© Getty Images

Er Messi og Quique Setién uenige om holdets muligheder i Champions League denne sæson? En tidligere udtalelse fra argentineren spøger stadig i medierne, men Setién forsikrer om, at de to reelt mener det samme.

Det var tilbage i februar måned, at Messi kom med denne opsigtsvækkende udmelding: 'Hvis vi ønsker at spille med om Champions League, skal vi fortsætte vores udvikling, for jeg mener ikke, at som det ser ud i dag, at vi kan kæmpe med om titlen. Vi skal være mere stabile i vores spil og få alle de nye ting på plads så hurtigt som muligt. Vi må ikke begå så mange dumme fejl som vi har gjort gennem hele sæsonen. Vi må ikke gentage hvad der skete mod Roma eller Liverpool, hvor vi var helt væk og hvor der skete hvad der skete. Vi skal have styr på alle detaljer, for enhver lille detalje kan straffe dig i Champions League. Vi skal forsøge at være på 100% på alle områder for at kunne vinde'.

Få dage senere meldte Quique Setién sig lodret uenig med Messi, der efterfølgende uddybede sin holdning. 'Træneren misforstod mig, eller også forklarede jeg dårligt hvad jeg mente. Hvad jeg sagde var, at hvis vi spillede som i de sidste kampe inden pausen (corona, red.), var det indlysende, at vi ikke kunne vinde Champions League. Jeg har aldrig tvivlet på vores hold og jeg er overbevist om, at vi kan vinde' kom det fra ham.

I en snak med BeIN Sports i går, prøvede Setién at nedtone uenigheden. 'Det er et tema der har skabt en del debat, men jeg tror at vi begge ved, hvad vi hver især vil sige. Virkeligheden er, at vi begge er overbevist om, at vi ønsker at vinde Champions League. Det er rigtigt, at man altid skal forbedre sig, men vi er overbevist om, at holdet har styrken til at vinde' sagde Barca-træneren.

Om trænerens udtalese så kan lægge låg på sagen, kan kun tiden vise.

.:FORSIDE:.