Riqui Puig: 'Det var en drømmedebut'

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.12.18

Der var onsdag aften debut til den lovende catalaner Riqui Puig, da han blev skiftet ind til sin første optræden på Barcas førstehold mod Cultural Leonesa hjemme på Camp Nou. Læs her hvad han havde at sige efter kampen.

Det var en særdeles glad og stolt Puig, der talte med pressen lige efter sejren over Cultural Leonesa og debuten for førsteholdet. 'Det her er en drømmedebut med en sejr til følge og så var jeg i stand til at give en assist, men frem for alt, håber jeg, at jeg får flere muligheder her' sagde han med det helt store smil.

Blot 19-årige Puig var manden bag Denis Suárez' anden scoring i kampen, da han gav en assist til galicieren og det kommenterede han også. 'Jeg høster frugterne af at træne hver dag og du skal altid give dit bedste' lød det fra ham.

Puig knyttede også en kommentar til det at optræde på Camp Nou foran tilhængerne. 'Jeg kom på Camp Nou, da jeg var tre år gammel, så forestil dig det håb jeg løb ind på banen med og endnu mere mens jeg spillede de 35 minutter, det er en drøm' afsluttede han.

.:FORSIDE:.