PSG vælger igen at se bort fra Neymar

FCBARCELONA.DK - 25.08.19

© Getty Images

PSG-træner Thomas Tuchel har udtaget sin trup til aftenens kamp mod Toulouse og her ser han bort fra Neymar, der ellers er klar til spille. Det er et klart tegn på, at han kan være på vej væk. Spørgsmålet er hvortil.

Det var ventet med spænding om Neymar villle blive udtaget for første gang denne sæson, specielt efter at Tuchel i går udtalte følgende: 'Situationen mellem Neymar og klubben er ikke afklaret og hvis den ikke bliver det i morgen, spiller han ikke'.

Dermed er konklusionen, at situationen ikke er afklaret, når Neymar ikke er udtaget. Det må samtidig betyde, at brasilianeren ikke har besluttet sig for at blive hos PSG.

Dermed kan spekulationerne om hans fremtid fortsætte og det helt store spørgsmål er, hvilke klubber der er inde i billedet. Barca, Real Madrid og senest Juventus har været nævnt på rygtebørsen og der er næppe andre klubber, har har økonomien til hente angriberen. Premier League kunne have været en mulighed, men her lukkede transfervinduet for to uger siden.

Transfervinduet i Spanien, Italien og Frankrig lukker den 2. september, altså om blot otte dage. Måske den langtrukne saga om Neymar trækker ud til allersidste øjeblik.

.:FORSIDE:.