PSG bekræfter forhandlinger om salg af Neymar

FCBARCELONA.DK - 10.08.19

© Getty Images

Det kan nu betragtes som et officielt faktum, at Paris Saint-Germain i øjeblikket er i fremskredne forhandlinger om et salg af Neymar. Det bekræftede franskmændenes sportsdirektør lørdag eftermiddag.

Udtalelserne fra PSG's sportsdirektør, Leonardo, kom i forbindelse med bekræftelsen fra træner Thomas Tuchel af, at Neymar ikke er med den franske klubs første kamp i ligaen søndag.

'Forhandlingerne om Neymar er længere fremme end hvad de har været tidligere, men der er endnu ikke nogen aftale. Vi vil gerne holde en klar linje angående Neymar og det er meget vigtigt, at der kommer en afklaring hurtigst muligt' sagde sportsdirektør Leonardo, som altså bekræftede forhandlinger om et salg af Neymar.

Leonardo meddelte dog intet om hvem man er i forhandlinger med, men der tegner sig efterhånden et billede af, at det er Barca og Real Madrid, som er tilbage i kampen om brasilianerens underskrift. Senest ser det ud til, at madrilenerne har fået et forspring på grund af et bedre forhold til PSG, samt deres villighed til at betale en betydelig højere løn til Neymar end Barca.

.:FORSIDE:.