fbpx
Annonce

PSG afviser kritik: 'Vi har respekt for Barca og Messi'

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.02.21

// PSG // Lionel Messi // Pochettino


I de seneste dage har Paris Saint-Germain fået heftig kritik fra flere i fodboldens verden og i særdeleshed fra Ronald Koeman, fordi flere fra PSG bliver ved med at tale om at få Messi til Frankrig. Nu afviser Mauricio Pochettino kritikken.

Tirsdag publicerede det franske fodboldmagasin France Football, der står bag kåringen af Ballon d'Or, et redigeret billede af Messi iført en PSG-trøje, men France Footballs handlinger tager Pochettino afstand fra. 'Det som magasinet har gjort har intet med PSG som klub at gøre. I må ikke blande det som France Football har gjort sammen med hvad PSG gør. Det hænger ikke sammen' sagde PSG-træneren på et pressemøde.

Herefter forklarede Pochettino hvorfor spillere som Neymar, Paredes, Di María og Verratti på det seneste har udtalt sig om at få Messi til PSG. 'Mine spillere taler ud fra deres begejstring over muligheden for at spille sammen med Messi. Det er der intet kontroversielt i. Vi har ikke vist mangel på respekt overfor Barca eller Messi' forklarede den argentinske træner.

Pochettino tilføjede: 'Mine spillere har ret til at sige hvad end de vil. De taler ud fra deres følelser. Det er akkurat det samme, som når spillere fra Barca eller Real Madrid taler om andre spillere fra andre klubber. Her i PSG har vi meget respekt for alle klubber og deres spillere' sagde han videre til slut.

.:FORSIDE:.