Medier: Ingen enighed mellem Barca og PSG

FCBARCELONA.DK - 14.08.19

© Getty Images

Tirsdag forhandlede Barca med PSG i Paris om en handel, hvor Neymar vender tilbage til Camp Nou. Catalanerne fremlagde ifølge adskillige medier tre forskellige tilbud, hvor den franske klub netop nu overvejer to af dem.

Tirsdag var Eric Abidal, bestyrelsesmedlem Javier Bordas og Barcas scout i Sydamerika, André Cury, i Paris for at forhandle ansigt til ansigt med sportschefen i Paris, Leonardo. På mødet fremlagde Barca tre forskellige tilbud i håbet om at sikre sig Neymar. 

Ifølge catalanske medier var det første tilbud en lejeaftale, hvor Barca lejer Neymar i en enkelt sæson og samtidig binder sig til at købe brasilianeren om et år. Denne løsning afviste PSG med det samme.

De to andre tilbud bestod ifølge lokale medier som RAC1 og Mundo Deportivo af handler, hvor Barca sender flere spillere til Paris samtidig med, at catalanerne betaler mellem 80 og 100 mio. euro. Der er sågar meldinger om, at det ene tilbud lyder på Coutinho og Rakitic, samt 100 mio. euro ved siden af.

Ved de to sidste tilbud, som indeholder spillere og penge, skulle PSG ikke have været afvisende, men der skulle stadigvæk ikke være enighed om, hvor mange og hvilke spillere der skal indgå, samt hvor mange penge der skal lægges ved siden af.

Lokale medier i Barcelona meddeler, at PSG nu kigger på de to tilbud og de mulige konstellationer af en byttehandel. Det forventes, at forhandlingerne fortsætter de kommende dage, hvor præsident Josep Maria Bartomeu forventes at deltage personligt.

.:FORSIDE:.