Programmet for Setiéns præsentation i dag

FCBARCELONA.DK - 14.01.20

© Getty Images

Efter at Barca sent i aftes officielt kunne bekræfte, at Quique Setién bliver holdets nye træner, kom de med programmet for hans præsentation, der finder sted i dag. Her får pressen mulighed for at stille spørgsmål.

Selvom det er ikke er meldt ud, må det forventes, at det bliver Setién der leder træningen i dag kl. 11.00. Herefter kan den nykårede Barca-træner lige nå at få sig et bad, inden turen går til Camp Nou.

Her sidder præsident Josep Maria Bartomeu klar på sit kontor med den kontrakt der er forhandlet på plads og som skal underskrives. Det er programsat til kl. 13.30.

Kl. 14.00 skal der tages billeder af Setién nede på banen på Camp Nou, hvor han helt sikkert skal posere med Barcas trøje. Herefter, omkring kl. 14.30, finder den officielle præsentation sted og det efterfølges af et pressemøde, hvor Setién helt sikkert vil blive bombaderet med spørgsmål fra pressen.

Herfra kan Setién lige nå at trække vejret lidt og nok få lidt at spise, for om eftermiddagen går turen tilbage til træningsanlægget Ciutat Esportiva, hvor der skal trænes igen fra kl. 18.00.

Her på fcbarcelona.dk er vi selvfølgelig klar med dækning af den nye træners første dag i jobbet.

.:FORSIDE:.