Problemerne fortsætter for Carles Aleñá

FCBARCELONA.DK - 21.09.19

© Getty Images

Da Ernesto Valverde i går aftes udtog truppen til kampen mod Granada, valgte han for fjerde kamp i træk at se helt bort fra Carles Aleñá. Dermed oplever midtbanetalentet sin første modgang som førsteholdsspiller.

Valverde er tilsyneladende ikke imponeret over Aleñás form for tiden, for fire kampe i træk udenfor truppen taler sit eget sprog. Barca-træneren finder ikke den 21-årige midtbanespiller god nok lige nu.

Aleñá begyndte ellers at gøre sig fint gældende i sidste sæson, hvor det blev til mere spilletid end de fleste nok havde forventet. Denne sæson startede han også inde i sæsonens første officielle kamp, hvor Barca tabte 1-0 i Bilbao.

Siden har catalaneren ikke været blandt de 18 spillere som Valverde har udtaget mod Betis, Osasuna, Valencia og Dortmund.

Det er en kendsgerning, at kampen om pladserne på midtbanen er benhård. Syv mand slås om de tre pladser og lige nu står Carles Aleñá altså bagerst i køen. Spørgsmålet er om han er i stand til at lave om på den situation.

Det er ved træningen at Aleñá skal overbevise Valverde om, at han er værd at satse på. Chancen skal nok komme på et tidspunkt, spørgsmålet er blot hvor længe Aleñá må vente.

Hvor Aleñá i sidste sæson blev betragtet som et talent på vej, skal han i denne sæson vise sig værdig til en plads i førsteholdstruppen. Det lykkes ikke lige nu og dermed oplever midtbanespilleren sin første modgang på højeste niveau.

.:FORSIDE:.