fbpx
Annonce

Præsidentkandidaterne så kampen på Camp Nou

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.03.21

© Getty Images
// Sevilla // Joan Laporta // Font // Præsidentvalg // Freixa

Det spidser for alvor til, da præsidentvalget på søndag nærmer sig. Det var måske derfor, at alle tre præsidentkandidater var til stede på Camp Nou for at overvære kampen mod Sevilla i går, hvor Barca gik videre til pokalfinalen.

Joan Laporta, Victor Font og Toni Freixa er som bekendt de tre kandidater til overtage præsidentposten i Barca. Onsdag aften var de alle til stede på Camp Nou, hvor de sad ved siden af hinanden på lægterne, og så Barca slå Sevilla ud af semifinalen efter et flot comeback.

Præsidentvalget afholdes på søndag, så kampen mod Sevilla i går var den sidste hjemmekamp inden den store begivenhed i klubben i weekenden, da Barca på lørdag spiller i Pamplona ude mod Osasuna. Det var nok derfor, at Barca havde inviteret de tre kandidater til at overvære kampen.

For Joan Laporta er Camp Nou et velkendt sted, da han var præsident for Barca fra 2003 til 2010. Han er også favorit til at blive genvalgt som præsident på søndag foran Victor Font og Toni Freixa, men meget kan nå at ske endnu før valget og på selve valgdagen.

Præsidentkandidaterne var derfor helt sikkert glade for, at de kunne nå at se den sidste kamp på Camp Nou inden præsidentvalgtet. Det tegner dermed til en spændende dag på søndag, hvor Barca endelig finder ud af hvem der skal lede klubben ud af den aktuelle og historiske krise som catalanerne befinder sig i.

.:FORSIDE:.