Præsident Bartomeu bekræfter, at han ikke går af

FCBARCELONA.DK - 26.10.20

© Getty Images

Præsident Josep Maria Bartomeu har holdt pressemøde, hvor han orientererede om den aktuelle situation omkring mistillidsafstemningen mod ham selv. Her slog han fast, at man stadig afventer svar fra de catalanske myndigheder.

Barcas bestyrelse holdt møde i dag og der var forlydender om, at præsident Josep Maria Bartomeu efterfølgende ville meddele, at han trækker sig tilbage som præsident på grund af al polemikken omkring den mistillidsafstemning, der skal holdes mod ham selv.

Det skete dog ikke, for på et pressemøde her til aften fortalte Bartomeu om forløbet omkring mistilldsafstemningen, der vanskeliggøres af den alvorlige coronasituation, der har fået den konsekvens, at hele Spanien er i alarmbedredskab.

Bartomeu fortalte, at de catalanske myndigheder på den ene side ikke ser problemer i at holde afstemningen den 1. og 2. november og at de på samme tid opfordrer folk til at blive hjemme. De modsatrettede meldinger forstår klubben ikke og derfor har de bedt om yderligere forklaringer.

Dermed kom der ikke en afgørelse på Bartomeus situation her mandag aften, men der forventes nyt i løbet af tirsdagen, for det er sidste frist for at indkalde til mistillidsafstemningen, hvis den skal holdes indenfor tidsfristen der fremgår af klubbens vedtægter.

.:FORSIDE:.