PSG-træner Pochettino afviste at tale om Messi

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.02.21


Efter Paris Saint-Germains sejr hjemme på Parc des Princes over Nimes onsdag holdte Mauricio Pochettino efterfølgende det sædvanlige pressemøde efter kampen. Her blev han spurgt ind til Messi, men han afviste at tale om sin landsmand.

De fremmødte journalister spurgte ind til om Messis fremtid muligvis kunne være i Paris til sommer, men Pochettino afviste kategorisk at tale om Messi. 'Jeg kommer ikke til at tale om dette emne, for måske bliver det jeg egenlig gerne vil sige misforstået i andre lande og det ønsker jeg ikke' svarede han.

Flere PSG-spillere har ellers på det seneste været ude at sige, at de godt kunne se Messi i den franske hovedstad til sommer. Blandt dem tilsluttede Angel Di Maria sig efter sejren over Nimes. 'At spille med Messi i Paris? Det håber jeg kommer til at ske, men der er mange muligheder for ham' sagde argentineren, som spiller med Messi på det argentinske landshold.

Med udmeldingen fra Pochettino onsdag om, at han ikke ville tale om Messi har tonen fået en anden lyd fra Espanyol-legenden. Det er ikke lang tid siden, at den tidligere Tottenham-manager sagde, at han godt kunne tænke sig en spiller som Messi.

Der kommer med stor sikkerhed ikke en afgørelse om Messis fremtid før efter denne sæson er slut. Derfor må vi acceptere situationen som den er lige nu med de mange rygter om verdens bedste fodboldspillers fremtid, for rygterne kommer kun til at blive flere i takt med at vi nærmer os sommeren.

.:FORSIDE:.