Pjanic: 'Vil vide hvordan det er at spille El Clásico'

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.10.20

© Getty Images

Forud for kampen mod Real Madrid i El Clásico i morgen på Camp Nou har Miralem Pjanic stillet op til interview. Her kom han med sine synspunkter forud for kampen.

'El Clásico er altid specielt, men jeg har allerede spillet Derby della Capitale (Roma mod Lazio, red.). Jeg har også spillet Juve-Inter i Italien. Jeg har spillet store derby-kampe, men jeg vil vide hvordan det er at spille El Clásico. Jeg er nysgerrig' sagde han i et interview med Barca TV forud for El Clásico.

Han tilføjede: 'At have muligheden for at spille El Clásico er hvad hver en spiller drømmer om. Det er den største kamp i fodboldverdenen. Jeg er glad for at være en del af det og at kunne spille. Jeg håber vi kan kan vinde' sagde han videre.

'Indtil nu har jeg kun set El Clásico i fjernsynet. Jeg husker den store sejr på 5-0 i 2011 med Guardiola og Mourinho. Det var fedt at se den måde Barca spillede på, men 2-6 sejren på Bernabeu var også speciel, fordi det aldrig er nemt at spille på udebane' kom det også fra ham.

'Vi har et godt hold og vi ved hvordan vi skal spille. Vi har haft muligheden for at slappe af efter Champions League-kampen mod Ferencvaros og vi har forberedt os til kampen. Jeg tænker, at holdet er klar til kamp. Vi glæder os til at spille El Clásico, hvilket er specielt. Vi skal vinde' afsluttede han.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder: 1,9
- Begge hold scorer: 1,44
- Messi scorer første mål: 4,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.