Pjanic: 'Nu er jeg på hold med en alien'

FCBARCELONA.DK - 15.09.20

© FC Barcelona

Miralem Pjanic holdt pressemøde i dag i forbindelse hans officielle præsentation og her var det en både imponeret, ydmyg, men også ambitiøs spiller der udtalte sig.

'Jeg er meget stolt over at være her. Jeg håber at vinde titler i de år jeg er her. Det er helt ekstraordinært at være en del af denne klub, der er den bedste i verden. Jeg tror på, at jeg med min erfaring kan hjælpe til og mine holdkammerater kan stole på, at jeg tilpasser mig Barca's spil' indledte han.

'Det vigtigste er at vinde titler og gøre tilhængerne glade med vores spil. Vi har et godt hold med kvaliteterne til, at kunne vinde ethvert trofæ vi spiller om. Der er både unge og erfarne spillere og den blanding kan være god' sagde han videre.

Her er hvad Pjanic eller kommenterede:

Første møde med Messi:
'Jeg mødte Messsi for to dage siden. Jeg har spillet med store spillere som Cristiano eller Totti og nu deler jeg omklædningsrum med en alien, men her er vi alle vigtige, ikke bare elleve spillere. Det er vigtigt for at nå vores mål'.

Messis beslutning om at blive i Barca:
'Messi har skabt en utrolig historie her. Han er en mester og en vinder. Jeg kan kun forestille mig ham være her. Alle er glade for, at han bliver. Han er den bedste nogensinde og vi er heldige, at vi har ham hos os'.

Følelsen af at forlade Juventus:
'Det var meget svært at forlade Juve, for jeg forlader en stor klub, men en fodboldspiller har brug for nye udfordringer. Efter ni år i Italien, ville jeg gerne til Barca. Det var min drøm. At dele omklædningsrum med Messi og alle de andre, er en stor mulighed'.

Pjanic' fravær på grund af corona:
'Jeg har det skidt med, at have misset de første træninger, men vi ved alle det er en speciel situation. Jeg har vedligeholdt den fysiske træning og overholdt alle regler. Fra i morgen kan jeg træne med holdet og om jeg får nogle minutter på lørdag, afhænger af Koeman'.

Forventninger til egen indsats:
'Jeg skal brug tid til at falde til og lære mine holdkammerater at kende. Jeg ønsker også de skal lære mig at kende og vide, hvordan de kan bruge mig. Det er vigtigt med tillid. Jeg skal hurtigst muligt vænne mig til holdet og til ligaen'.

Hvad er Koemans planer med Pjanic:
'Jeg har talt to gange med Koeman. Rent taktisk venter vi på, at jeg integrerer mig på holdet og derefter må vi se, hvordan han vil bruge mig. Vi ved det bliver en lang sæson og jeg står til hans rådighed. Med Juve nåede jeg til to Champions League finaler ved at spille forskellige positioner. Jeg vil forsøge at vinde holdkammeraternes tillid'.

Rygterne om at Suárez skal væk:
'Suárez er en stor spiller og han har opnået meget her. Jeg ved ikke hvad han ønsker at gøre. Han må gøre det han finder bedst. Hvis han ønsker mit råd, vil jeg give ham det, men det tror jeg ikke han behøver'.

Barcas 8-2 nederlag mod Bayern München:
'Der er aftener, som den mod Bayern, hvor alt går galt. Jeg har også oplevet store nederlag. Det var klart et hårdt slag og svært at rumme, men nu sker der ændringer og jeg er klar til at tage et ansvar. Vi skal alle gå forrest sammen med træneren og komme tilbage'.

.:FORSIDE:.