fbpx
Annonce

Pjanic: 'Jeg vil gerne blive i Besiktas'

FCBARCELONA.DK - 29.01.22

// Miralem Pjanic

ps5 art


Barca har lejet Miralem Pjanic ud til tyrkiske Besiktas denne sæson, så der skal findes en løsning på midtbanespillerens situation til sommer. Nu åbner der sig måske en dør, for Pjanic vil gerne blive hvor han er.

Pjanic var en stor skuffelse i den ene sæson han spillede for Barcelona og derfor valgte klubben at leje ham ud i sommer til Besiktas. Intet tyder på at spilleren fra Bosnien har en fremtid på Camp Nou, så klubben skal finde ud af, hvad man gør til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Måske Pjanic selv kan komme med løsningen. 'Min familie og jeg er glade for at være her. Jeg har to år tilbage af min kontrakt med Barcelona, og når min aftale her kun løber et år, skal jeg vende tilbage til Barcelona når sæsonen er slut' udtaler Pjanic til det tyrkiske medie A Spor.

'Det er stadig for tidligt at tale om hvad der sker i fremtiden,  specielt når man tager i betragtning hvad jeg har oplevet, men hvis det handler om at jeg skal blive eller ikke, vil jeg meget gerne blive i Besiktas' siger han videre.

Barca betalte 60 mio. euro for Pjanic i 2020, et beløb de ikke kommer i nærheden at få tilbage på ham. Måske de vælger at lade ham rejse gratis sommer, for at spare hans løn de to sidste sæsonen. Hans kontrakt med Barca løber til juni 2024.

.:FORSIDE:.